Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، جذاب‌ترین اخبار استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان در روز پنجشنبه هجدهم شهریورماه سال ۱۴۰۰ را اینجا مشاهده کنید.

وزیر کشور درباره سفر زائران به عراق در خبری با عنوان « بازگشایی مرزهای زمینی و افزایش ظرفیت زائران منوط به تصمیم دولت عراق است» توضیحاتی ارائه می دهد که در این بسته خبری آن را می خوانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش «مخروبه ای به نام بافت تاریخی کرمان/ زلزله ای خاموش که تاریخ را در کام خود فرو برد» در این بسته به بافت قدیم شهر کرمان و خانه های قدیمی و زیبایش که در حال نابودی هستند می پردازد .

« نان محلی با نشان ملی+ فیلم و تصاویر» عنوان گزارشی است که در توضیحاتی عنوان می کند، نان پیازی یکی از انواع نان‌های محلی و خوشمزه مازندران با ترکیبات پیاز سرخ شده، آرد، نمک، آب ، خمیرمایه ، برخی سبزیجات کوهی و کنجد است که بانوان آن را به روش سنتی در تنور‌های گلی یا به گویش مازندرانی «تَنیرسر» یا «تَندیر» پخت می‌کنند.

کشاورزی، ۹۴ درصد آب کرمان را می‌خورد

افزایش قیمت جوجه یکروزه موجب کاهش جوجه‌ریزی در کشور خواهد شد

آخر هفته‌ای دیگر و شلوغ‌تر شدن جاده‌های مازندران

تعمیر شکستگی خط انتقال آب بوشهر/ مشکل چاه آب بوشیگان هم برطرف شد

در جهت منافع کشورمان، توانمند به حضور در هرکجای آب‌های کره زمین هستیم

سال تحصیلی جدید با تقدم بر سلامت جسمی دانش‌آموزان آغاز می‌شود

روایت چرخ‌هایی که از تکاپو افتاد

دود سیاه پالایشگاه آبادان آسمان شهر را فرا گرفت + فیلم

شهروندان مراقب سامانه جعلی ثبت نام واکسیناسیون باشند

بیمارستان تنفسی شهدای ارتش در قم افتتاح شد

وضعیت موجود مقبره الشعرای تبریز غیرقابل قبول است

بازگشایی مرزهای زمینی و افزایش ظرفیت زائران منوط به تصمیم دولت عراق است

مخروبه ای به نام بافت تاریخی کرمان/ زلزله ای خاموش که تاریخ را در کام خود فرو برد

نخلستان‌هایی که سخاوت خود را به رخ کشیده اند

نان محلی با نشان ملی+ فیلم و تصاویر

تعیین استانداران کشور به تدریج انجام می شود

شهری با یک خانواده/ کویرنشینانی که از دل، گُل محبت و همراهی می چینند

از سوراخ سهل انگاری دوباره گزیده نشویم/ نهفته بودن آتش جان گرفتن کرونا زیر خاکستر بی خیالی

انتهای پیام/ب

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جذابترین اخبار استان ها پربازدیدترین اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۲۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی صبح پنج شنبه به خبرنگاران بیان کرد: جمعی از طلاب خواهر حوزه‌های علمیه بیرجند و خوسف از ظرفیت‌های گردشگری خوسف بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی خوسف گفت: این کاروان ۷۵ نفره در سفر یک روزه به این شهرستان از منظر و بافت ۵۰۰ هکتاری فرهنگی تاریخی خوسف، آرامگاه ابن حسام، مزارع کشاورزی، خانه‌های تاریخی دکتر شکوهی و میرزا جعفر، مسجد جامع و دریاچه طبیعی گواب این شهر دیدن کردند.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوسف افزود: تبیین شاخص‌های مختلف معماری اسلامی، انتقال فرهنگ و هنر منطقه، اهمیت میراث تاریخی و کهن و حفظ و نگهداشت آن از جمله اهداف تورهای گردشگری یک روزه است.

وی گفت: شهر خوسف در ۳۶ کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر لوت قرار گرفته است و به دلیل وجود کتیبه‌های تاریخی کال جنگال در نزدیکی خوسف و وجود محوطه‌های قبل از اسلامی، نشان از قدمت این شهرستان در این دوران دارد.

صالحی افزود: در دوران اسلامی، اوّل بار جیهَانی در اَشکال العالم از خوسف نام برده و می‌نویسد: «شهری خُرد است و در آن بُستان‌های بسیار و زراعت همراه است و عمارت فراوان و آب‌های بسیار.»

وی گفت: حمدالله مستوفی اولین کسی است که در سال ۷۴۰ ه. ق در نُزهه القلوب نام کنونی خوسف را آورده و درباره آن چنین می‌گوید: «خوسف شهر کوچکی است و چند موضع توابع دارد و آب آن از رودخانه باشد و دیه‌ها را آب از کاریز باشد و در آنجا همه نوع محصولی حاصل آید.»

مسئول میراث فرهنگی خوسف گفت: حافظ اَبرو در مورد تعداد دهات، مزارع و موقعیت شهر خوسف چنین نوشته: «بیست قریه و صد مزرعه از توابع خوسف است که بر کنار بیابان است و بر آن طرف بیابان، حدود کرمان است. خَبیص از نواحی آن است و آن را بیابان لوت خوانند و در تابستان از آن موضع نمی‌توان گذشت.

صالحی یادآور شد: بافت تاریخی خوسف که از دوران صفویه به بعد شکل گرفته، نشان از پیشینه عظیم معماری در این شهر دارد. بیشتر آثار معماری فعلی شهر متعلق به دوره صفوی تا قاجار است.

کد خبر 6094885

دیگر خبرها

  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • آخرین وضعیت تردد در جاده های شمال ؛ شلوغ یا خلوت، بارانی یا خشک؟
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • جاده‌های کرمانشاه از امروز شلوغ می‌شود/رانندگان احتیاط کنند
  • افزایش ۴ درصدی ترددها در جاده های کرمان
  • ترددهای جاده‌ای بین استانی ۱۱درصد افزایش یافت
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • بافت زنده، ارزشمندوتاریخی شهرندوشن مرمت وبازسازی می‌شود