Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، این آکادمی در بیانیه‌ای اعلام کرده که این ماموریت برای اندازه‌گیری میزان وقوع و توزیع مداری سیارات هم‌اندازه زمین با تلسکوپ‌های ۳۰ سانتی‌متری طراحی شده است.

این بیانیه می‌افزاید که ۶ تلسکوپ ترانزیت، مجهز به میدان دید ۵۰۰ درجه مربع خواهند شد. انتظار می‌رود این مأموریت ده‌ها هزار سیاره در حال عبور را رصد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش‌ها، تلسکوپ هفتم منطقه‌ای «۴ درجه مربع به سمت برآمدگی کهکشانی» را رصد خواهد کرد. این تلسکوپ‌های قدرتمند صدها سیاره طولانی‌مدت و شناور آزاد را اندازه‌گیری خواهند کرد.

بیانیه مدعی شده است: «تلسکوپ‌های ترانزیت و میکرولنزینگ، درک ما از سیارات زمینی را در محدوده وسیعی از فواصل مداری و فضای آزاد متحول خواهد کرد».

پیش‌تر طرح چین گسترش یافته و گزارش شده بود که ۵۰۰۰ سیاره فراخورشیدی در کهکشان راه شیری توسط تلسکوپ کپلر ناسا کشف شداند. با این حال، چین از تلسکوپ‌های بسیار قوی‌تری استفاده خواهد کرد. این ماموریت قرار است در سال ۲۰۲۶ آغاز شود.

کد خبر 687357 برچسب‌ها كهكشان راه شيرى فیزیک ستاره‌ای (اختر فیزیک) نجوم - سیاره - ستاره فضا - توریسم - سفر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نجوم سیاره ستاره فضا توریسم سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسمان تهران تا کی بارانی است؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ بر پایه بررسی نقشه‌های پیش یابی و واکاوی الگوهای همدیدی پیرو هشدار شماره ۹ سطح زرد ۱۲ اردیبهشت، آسمان استان تهران تا فردا ابری و در بعضی ساعت‌ها همراه با وزش باد شدید، بارش باران، گاهی رگبار و تندر و آذرخش پیش بینی می‌شود و بارش تگرگ در نقاط مستعد دور از انتظار نیست.

بیشتر بخوانید؛ باران در بیشتر استان‌ها/ورود سامانه بارشی جدید از دوشنبه

از ظهر فردا با تداوم وزش باد، به تدریج کاهش ابر و تا پایان یکشنبه آسمانی صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.

همچنین با گذر موجی دیگر از بامداد دوشنبه تا سه شنبه شب، آسمان استان نیمه ابری تا ابری، در بعضی ساعت ها وزش باد شدید و رگبار باران، گاهی تندر و آذرخش و در پاره‌ای نقاط باد و گرد و خاک و کاهش دید مورد انتظار است.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۱۵ اردیبهشت) ابری و بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق از بعدازظهر وزش باد شدید به تدریج کاهش ابر با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتی‌گراد و برای روز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) صاف تا کمی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد با احتمال وزش باد شدید در شب افزایش ابر با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طبق این گزارش، فرودگاه امام خمینی (ره) و ورامین با بیشینه دمای ۲۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229330 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • امشب شاهد مقارنه ماه و سیاره زحل باشید
  • سوپرمن شدن پس از پرسپولیس/ استقلال زیر آسمان آبی شهر
  • دود سمی آسمان برلین را فرا گرفته است
  • آسمان تهران تا کی بارانی است؟
  • قدردانی وحیدی از مسئولان برای یافتن «یسنا»ی چهارساله
  • قدردانی وحیدی از مسئولان برای یافتن «یسنا»ی چهارساله
  • حقایق پنهان درباره ماه
  • رصد آسمان بر بلندای کوه | بزرگ‌ترین تلسکوپ ایران کجاست؟
  • نقشه‌ تلسکوپ فضایی «جیمز وب» از آب‌وهوای یک سیاره فراخورشیدی
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است